Direct naar de beschrijvingen

van de open tuinen van:

 

<Appingedam/Delfzijl>
 <Groningen>
<Haren/Eelde>
  <Midden-Groningen>
<Stadskanaal>
<Veendam>
<Winschoten>
 
<Wijzigingen in de gids>
 
_________________________________________________
 Door op een van de onderstaande logo's te klikken,
wordt u doorgelinkt naar de onderliggende website
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Jaap Bosscher

Merellaan 34, 9663 CT Nieuwe Pekela
Telefoon: 0597-646200

Vierkante kavel 30x30 m met vierkante houtskelet woning 10x10 m (ontwerp architect Gunnar Daan) midden op het perceel. Aan 3 zijden wegen. Perceel omgeven door houtwallen met brede borders, gevarieerd ingeplant. Grenzend aan inpandig terras, een vierkante vijver van 6x6 m met overhangend terras tussen bamboebosje. Zitkuil  met hunebed en vuistbijl.

 

Wat betreft de " Open Tuinen Estafette":
 
Mijn borders waren zo droog, de bouwvoor leek wel stuifzand, dat ik cultuurtechnische grondverbetering heb moeten toepassen in delen van de borders.. Het merendeel van de vaste planten had het begeven. In de kleinere borders heb ik nieuwe planten geplaatst. Hopelijk zit er in de " Tuinenweekend" nog wat kleur in.
De borders worden begrensd door bruin gras. Momenteel is er een trent om bruin gras groen te schilderen / te spuiten. Dat doe ik toch maar niet.
De tuinliefhebbers die mijn tuin bezoeken mogen kosteloos de boeken meenemen die ik op de tafels heb uitgestald. Het betreft boeken over diverse onderwerpen.
Ook origineel oud laboratorium-glaswerk / schaaltjes ligt op het bruine gras te pronken om door liefhebbers mee te laten nemen. Zeer goed te gebruiken voor bloemstukken.
<< Vorige pagina